Organizator  evenimente

Sonorizare Evenimente, DJ nunti, petreceri, botezuri, aniversari, party

Cine Suntem

Suntem doi Dj care lucaram de foarte mulţi ani în acest domeniu DJ, sonorizări nunţi, botez sau orice alt fel de evenimente de acest gen şi nu numai, cel mai vechi in breasla este Sorin care este şi mai mare decât Cristi, care s-a lansat in acest domeniu cu mult timp in urma cu o formaţie din Târgu Mureş, începând de la sonorizări formaţii a ajuns prima data sa mixeze de pe casete, bine înţeles nu va imaginaţie ca si in ziua de astazi a ramas tot cu casetele dupa el, o fi el mai vechi dar totusi in pas "cu moda" :)))) Dupa un timp in care si Cristi a crescut pe langa Sorin mergand cu el de tanar pe la evenimente a inceput sa lucreze si el in acest domeniu singur sau impreuna cu Sorin, totul depinde de amploarea evenimentului. Dorim ca si celui ce citeste aceste randuri "sa-i cantam" cum zicem noi, indiferent de evenimentul pentru care se pregateste.

De Ce Noi ?

Cu o experienţă de peste 20 ani în acest domeniu Dj de nunţi şi alte evenimente, ştim ce să facem în orice situaţie ca invitatii dvs sa petreaca cat mai mult timp dansand si sa nu fuga de pe ringul de dans la masă şi evenimentul sa fie unul cat mai animat, nu unul plictisitor de la care invitatii sa plece mohorati si plictisiti. Indiferent de eveniment nunta, botez, experienta noastra ne aduce pe un prag inalt deoarece nu mai suntem doar simpli DJ, suntetisti, dar suDin pasiune pentru muna noastra incercam sa oferim clientilor tot ce au nevoie la un eveniment  servicii de sonorizari pentru orice fel de ocazii speciale:nunti,botezuri,onomastice,reuniuni si orice alte ocazii , aranjamente florale, limuzina de inchiriat,foto video ,dj, profesionisti,staroste(MC)ntem si electronisti experimentati si ne asiguram singuri service-ul pentru aparatura de sunet-lumina si totodata si aparatura IT.

Contactati-ne cu incredere!! Noi putem transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta de neuitat, sau cum se mai spune "distractie pe cinste".